×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Geblesseerde Daniel Craig volgende week terug’

‘Geblesseerde Daniel Craig volgende week terug’
15.05.2019 -

De enkelblessure van Daniel Craig lijkt wel mee te vallen. Een ingewijde vertelt aan The Sun dat de acteur, die geblesseerd raakte tijdens opnames van de 25e James Bond-film, volgende week weer gewoon aan de slag kan.


De 51-jarige Craig zou een sprintje hebben getrokken tijdens de opnames in Jamaica en uitgegleden zijn. Hierdoor kwam hij lelijk terecht. De acteur werd onmiddellijk naar de Verenigde Staten gebracht, waar hij is onderzocht door een specialist die ook de enkelblessure van Tottenham Hotspur-spits Harry Kane behandelde.

In eerste instantie leek de blessure rampzalig. ‘Hij kan met de opnames doorgaan zonder zijn enkel te overbelasten. Hij is binnen een week weer terug’, aldus de ingewijde. Of de 25e Bond, die volgend jaar verschijnt, veel vertraging oploopt, is niet bekend.