×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Gastoptreden Marco Borsato op Pinkpop’

‘Gastoptreden Marco Borsato op Pinkpop’
9.06.2019 -

Marco Borsato maakt zondag zijn debuut op Pinkpop. De populaire zanger zou een gastoptreden geven tijdens de show van Armin van Buuren, die de tweede festivaldag afsluit.


Marco sloot vorige week een serie van vijf concerten in De Kuip in Rotterdam af. Tijdens die shows was Armin van Buuren een van de vele gasten. De twee hebben momenteel samen met Davina Michelle, die op de eerste Pinkpopdag in actie kwam, een hit. Mogelijk komt ook zij het podium op, meldt De Limburger.

Borsato, die al meer dan 25 jaar in het vak zit, trad nog nooit op Pinkpop op. Zijn goede vriend Guus Meeuwis was al wel eens aan de beurt. Hij was van de partij tijdens Pinkpop 2017.