×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Game Of Thrones-ster Natalie Dormer weer vrijgezel

Game Of Thrones-ster Natalie Dormer weer vrijgezel
21.11.2018 -

Game of Thrones-actrice Natalie Dormer is vrijgezel. Na elf jaar is haar relatie met schrijver en regisseur Anthony Byrne ten einde.


Natalie en Anthony waren sinds 2011 verloofd: Byrne deed destijds een aanzoek op een boot in India. Van een huwelijk kwam het niet, en nu is ook de relatie voorbij. Dormer, die in Game of Thrones Margaery Tyrell speelde, vertelt in een interview dat het stel 'gigantische meningsverschillen'  kende.

Dat Dormer en Byrne samen de film In Darkness schreven en regisseerden, deed hun relatie geen goed. 'Sindsdien hebben we ontdekt dat we op de allerslechtst denkbare manier samen het script schreven,' vertelt Dormer. 'Omdat we geen bureau hadden, schreven we thuis. Het ging allemaal mis zodra we ergens fundamenteel over van mening verschilden.'

Het stel had elkaar in 2007 ontmoet op de set van de serie The Tudors.