×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Game of Thrones-acteur Tom Hopper vader van dochter

9.07.2018 -

De Britse acteur Tom Hopper heeft er een dochter bij. Het meisje Truly Rose werd in het weekend geboren. De Game of Thrones-acteur deelt op Instagram foto's van de gezinsuitbreiding.


'Mijn geweldige vrouw Laura is bevallen van ons tweede prachtige kind', schrijft de 33-jarige Hopper. 'Welkom op de wereld Truly Rose Hopper. Ze weegt 3,6 kilo.' Tom plaatste ook een foto van hemzelf met zijn pasgeboren baby slapend op zijn ontbloot bovenlijf.

'Ik voel me de gelukkigste man op aarde. Het gevoel van huid-op-huidcontact met onze prachtige kinderen na de geboorte is een van de mooiste momenten om als ouder te ervaren. Hun harten kloppen voor het eerst naast de jouwe en je lichaamswarmte houdt ze comfortabel en veilig. Het is een zegen om ze dit te kunnen geven, het is de natuur op zijn best', schrijft Tom in het bijschrift. 'Ik heb het geluk dat ik dit mocht ervaren met onze beide baby's. Het zijn herinneringen die ik voor altijd zal koesteren.'

Tom en Laura trouwden in juni 2014 een kregen een jaar later een zoon, Freddie.