×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Game of Thrones-acteur Kit Harington opgenomen in kliniek

Game of Thrones-acteur Kit Harington opgenomen in kliniek
29.05.2019 -

Het gaat niet zo goed met Kit Harington. De Game of Thrones-acteur heeft zich laten opnemen in een kliniek omdat hij kampt met 'persoonlijke problemen'.


‘Kit heeft besloten een pauze in zijn schema te nemen en die te gebruiken om enige tijd in een kliniek te verblijven’, zegt zijn manager. Ingewijden zeiden dinsdag dat de acteur erg worstelt met het einde van Game of Thrones en daarnaast een alcoholprobleem heeft. Zijn zegsvrouw doet echter geen uitspraken over de reden waarom Kit zich laat behandelen.

De acteur zei vorige maand al dat hij de rol van Jon Snow erg zou gaan missen. ‘Mijn laatste draaidag voelde ik me prima, maar toen ik mijn laatste shots had gehad, begon ik een beetje te hyperventileren’, vertelde Kit destijds. ‘Het was een overweldigend gevoel van opluchting en verdriet dat ik dit nooit meer zou doen.’