×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gallyon van Vessem in tranen bij afscheid van Hart Van Nederland

Gallyon van Vessem in tranen bij afscheid van Hart Van Nederland
22.10.2019 -

Gallyon van Vessem heeft maandagavond met tranen in haar ogen afscheid genomen van Hart Van Nederland. De presentatrice, die in 1995 haar debuut maakte bij het nieuwsprogramma van SBS6, bedankte de kijkers voor het trouwe kijken.


‘Dan komt nu het moment dat ik wist dat komen ging,’ begon Gallyon. ‘Ik heb vanmiddag prachtig afscheid genomen van mijn collega’s. Ze hebben een fantastische film gemaakt en op de redactie laten zien. Nu neem ik afscheid van u lieve kijker.’ Gallyon zei dat ze het ‘heel eervol’ vond om jarenlang ‘het mooie programma’ te mogen presenteren. ‘U heeft heel trouw gekeken, misschien zijn uw kinderen in de loop van tijd ook wel mee gaan kijken.’

De presentatrice bedankte de kijkers ook ‘heel, heel hartelijk’ voor alle reacties op haar vertrek. Gallyon verlaat Hart Van Nederland niet vrijwillig, het programma wordt aangepast en daarin is geen ruimte meer voor haar. ‘Ik vertrek met de allermooiste herinneringen en kijk terug op een mooie tijd.’ Gallyon riep de kijkers op veel lol te maken en gezond te blijven.