×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gaby Blaaser wil op cover kersteditie Playboy

Gaby Blaaser wil op cover kersteditie Playboy
14.11.2018 -

Gaby Blaaser ziet het wel zitten om naakt te poseren voor de Playboy. Maar voordat dat gebeurt heeft de 32-jarige actrice wel twee eisen: ze wil op de cover en het moet het kerstnummer zijn van het mannenblad.


'Ik ben wel eens gevraagd en ik heb altijd nee gezegd', aldus de oud-soapie op de bank bij het YouTube-programma Club Hub. Maar Gaby is van gedachten veranderd. 'Nu ineens denk ik: 'oh, het lijkt me best wel tof'.

Maar voordat ze haar kleren uittrekt, zijn er twee voorwaarden. 'Ik zou wel een kerstnummer willen doen en dan de cover. Anders doe ik het niet.' Blaaser wil namelijk dat mensen gelijk iets hebben van 'bam' zodra ze de winkel binnenlopen en de Playboy zien liggen.

Daarnaast moet het 'natuurlijk wel wat opleveren'. 'Ik denk dat ze helemaal niet heel veel geld meer betalen. Ik weet ook helemaal niet wat een Patricia Paay heeft gekregen. Ik heb geen idee', zegt ze daarover.