×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gaarthuis vindt verlies ochtendshow ‘jammer’

4.04.2018 -

Lex Gaarthuis en zijn team van de Radio 10-ochtendshow Goeiemorgen Lex werden vanochtend pas op de hoogte gesteld dat hun programma straks verdwijnt. NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom neemt hun plaats in september over, tot teleurstelling van Lex.


'Helaas stopt veel te snel ons ochtend-avontuur bij Radio 10 met Goeiemorgen Lex', schrijft Lex op Instagram. 'Dit nieuws kregen we vanochtend te horen. Ondanks de flinke groei die we in deze 15 maanden hebben gerealiseerd in de ochtend is er gekozen voor een andere ochtendshow, met Gerard Ekdom. Natuurlijk vind ik dit heel jammer maar ik wens hem alle succes'.

Waar Lex straks terechtkomt is nog niet bekend: 'De komende tijd ga ik in gesprek met Radio 10/Talpa Radio en rustig bekijken waar mijn toekomst ligt, maar je bent zeker niet van me af op de radio, de komende maanden staan we nog gewoon samen op bij Radio 10'.

Lex Gaarthuis begon in januari 2017 met Goeiemorgen Lex. Daarvoor had hij een ochtendshow op 100% NL. De komst van Gerard Ekdom naar Talpa Radio werd vanmiddag bekendgemaakt. Hij maakt sinds oktober 2015 de ochtendshow op NPO Radio 2 en was daarvoor jarenlang te horen op NPO 3FM.