×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frits Wester overreden door scootmobiel

8.03.2017 -

Frits Wester is gewond geraakt nadat hij is overreden door een scootmobiel. De politiek verslaggever was bezig een selfie te schieten met een oude dame, maar op het moment van nemen reed het voertuig over zijn enkel.


'Ik stond een beetje scheef en op het moment van nemen reed de scootmobiel er net overheen en knapte mijn enkel dubbel', zegt Frits. Dit gebeurde afgelopen zaterdag.

Dat was natuurlijk extra slechte timing, omdat de politiek verslaggever hartstikke druk is nu het verkiezingstijd is. De verwonding, hij liep gescheurde enkelbanden op, was niet echt handig in deze drukke tijd. 'Ik had een drukverband en dat was even lastig. Ook moest ik even op krukken lopen, maar die zijn inmiddels weg.'

Frits zegt vaker zijn enkelbanden gescheurd te hebben, dus het is een zwak punt bij hem. De vrouw heeft uitvoerig haar excuses aangeboden, laat Frits weten. En ze heeft ook nog haar selfie gekregen!