×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fresku: ‘Bid voor ons pasgeboren zoontje’

14.07.2018 -

Rapper Fresku heeft zijn zorgen geuit over de gezondheid van zijn pasgeboren zoontje. Via Instagram roept hij zijn volgers op om te bidden voor het mannetje.


'Mijn zoontje Rayaan Zahir Michael Reymound is aan het vechten en heeft al jullie gebeden nodig. Please doe wat extra smeekbeden voor deze mooie kleine prins', schrijft de Eindhovenaar bij een foto vanuit het ziekenhuis waarop zijn vrouw Lieke en zijn zoontje te zien zijn.

Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is met Rayaan. Het kindje heeft allerlei bedrading bij zijn hoofd, zo is te zien op Instagram.

Rayaan is het tweede kindje van het echtpaar. Twee jaar eerder kregen ze al dochtertje Nubia. Fresku heeft ook nog een dochter uit een eerdere relatie.