×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fred van Leer woedend op ‘lelijke’ volgers

15.12.2016 -

Fred van Leer had een geweldig leuke dag gisteren. Totdat hij de reacties zag op een foto die hij had geplaatst waar hij op stond met Estelle Cruijff. De stylist is woedend om de nare reacties die volgden en wilde dat toch even aan die 'lelijke mensen' laten weten.


Op Instagram, waar hij de foto in eerste instantie had geplaatst, maakte hij een video waarin hij die mensen toewenst het volgende toewenst: 'Dat jullie nog lelijker worden, ook qua uiterlijk, en dat jullie eeuwige jeuk krijgen en te korte armpjes.' Fred geloofde namelijk zijn ogen niet toen hij de reacties las. 'Ik ben in shock.' 

De mensen die wel lief waren onder de foto's stuurt de stylist een dikke kus en een heel fijne avond. Het kiekje met Estelle heeft hij inmiddels verwijderd, dus wat er precies is gezegd is niet meer terug te lezen. Duidelijk is wel dat het Fred veel te ver ging. 

Fred lunchte gisteren met onder anderen Estelle en Leco van Zadelhoff in Amsterdam. Ze hadden een gezellige kerstlunch, waarbij het fotootje met Estelle gemaakt werd en ook onderstaande groepsfoto. 

 

Wat een rijkdom met deze heerlijke meiden #kerstlunch #iederjaarweer #friends #gekkigheid

Een foto die is geplaatst door Fred van Leer (@fredvanleer) op