×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Fred van Leer werd vanwege blackout opgenomen’

26.06.2017 -

Stylist Fred van Leer heeft in Spanje een blackout gehad en werd daarom opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt hij aan de website van het AD maandag.


Van Leer was voor een geheim televisieprogramma op een muziekfestival waar vuurwerk werd afgestoken, vertelt hij. 'Die knallen waren zo extreem hard dat ik ben flauwgevallen.' De stylist lijdt aan tinnitus, oftewel oorsuizingen.'Ik dacht dat ik dat vuurwerkgeluid wel kon verdragen. Dat bleek dus niet het geval.'

De stylist ontkent in het AD dat hij had gedronken of andere middelen had gebruikt. Het is niet duidelijk hoe lang Van Leer precies in het ziekenhuis heeft gelegen. Zijn woordvoerster was maandagochtend niet voor commentaar bereikbaar.