Dít is er aan de hand met Fred van Leer

Fred van Leer heeft eindelijk opheldering gegeven over wat er nu met zijn schouder aan de hand was. Op Instagram liet de stylist woensdag weten dat er liters pus uit zijn schouder zijn gehaald.

‘Voor iedereen die wil weten wat er nu precies gebeurd is: er is gisteren twee liter pus uit mijn schouder gehaald’, schrijft Fred van Leer, die klaarblijkelijk door het oog van de naald is gekropen. ‘Hoe het daar gekomen is laat ik even daarbuiten, maar twee dagen later en het was een totaal andere uitkomst geweest!’

Inmiddels voelt hij zich weer heel wat beter. ‘Ik ben weer helemaal up and running, nou ja up wel maar running nog niet. Maar jongens jongens ik moest hier niet veel langer mee lopen. Natuurlijk heb ik pijn nu aan de wond maar ik ben zo goed geholpen’, aldus Fred, die er nog een beetje slaperig uitziet op de beelden.

Fred moet het voorlopig nog even rustig aandoen. De stylist en programmamaker moet sowieso nog twee dagen in het ziekenhuis blijven. De shows die hij woensdag in Wageningen en donderdag in Emmeloord zou geven, worden daarom verzet.

Lees ook:

Fred van Leer onder het mes

Oma Monique Westenberg overleden: ‘Mijn hart is voor altijd gebroken’

ZIEN: Bridget Maasland deelt eerste liefdes-selfie met André