×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fred van Leer draagt sokken maar een keer en gooit ze dan weg

17.03.2017 -

Een bijzondere bekentenis van Fred van Leer. Hij draagt zijn sokken maar een keer en daarna gaan ze regelrecht de prullenbak in. Dat heeft de stylist bekend.


Dat deet hij in de ochtendshow van Mattie en Wietze op QMusic. 'Het is echt heel erg. Ik draag sokken een keer en dan gooi ik ze weg', zegt hij. Fred vertelt ook dat hij niet iedere dag sokken draagt, dus het is niet zo dat hij 365 paar per jaar draagt. 

Dj Mattie Valk schrok nogal van deze bekentenis. Ze kwamen op dit onderwerp doordat Mattie niet altijd sokken draagt die altijd bij elkaar horen. Dat vindt Fred verschrikkelijk, dus vroeg Mattie hem hoe hij ze het best bij elkaar kon houden in de was. Toen kwam de aap uit de mouw…