×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fred van Leer bang voor aanstaande operatie

Fred van Leer bang voor aanstaande operatie
16.12.2019 -

Voor Fred van Leer is het maandag opnieuw een spannende dag. De Rotterdamse stylist gaat namelijk weer onder het mes. 'Vandaag wordt ik voor de derde keer geopereerd in drie weken', vertelt hij op Instagram.


De operatie maakt Fred naar eigen zeggen bang. ‘Ik ben bang … heel bang voor wat er komen gaat … je moet het nemen zoals het komt maar die pijn … ff serieus? En mijn vrienden moeten een lintje krijgen.’

Fred werd al twee keer geopereerd aan de infectie in zijn schouder. Vorige week lag hij bijna de hele week in het ziekenhuis. De afgelopen dagen bracht hij gedeeltelijk thuis door. Via een infuus kreeg hij echter dag en nacht antibiotica toegediend. Zondagavond liet hij al weten dat hij opnieuw in het ziekenhuis lag.

Lees ook:

André Hazes heeft zijn pijlen alweer gericht op volgende vrouw

Samantha Steenwijk: ‘Ik moet hard voor mijn relatie vechten’

Geheime GTST-liefde achter de schermen?