×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans en Mariska Bauer verwelkomen nieuwe schoondochter

Frans en Mariska Bauer verwelkomen nieuwe schoondochter
28.01.2020 -

Het zal voortaan nóg gezelliger zijn aan de keukentafel bij de familie Bauer. Jan Bauer, de 17-jarige zoon van Frans en Mariska, heeft namelijk een vriendinnetje.


Het gaat Jan de laatste tijd voor de wind. Vrijdag wist hij zijn rijbewijs te halen, en ook op liefdesgebied gaat het blijkbaar erg goed. Op zijn Instagram plaatst de verliefde Jan een foto met zijn vriendin. Onder het kiekje stromen hartverwarmende reacties binnen, en ook Mariska plaatst een hartje onder het mooie plaatje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👩🏻‍🤝‍👨🏼♥️

Een bericht gedeeld door Jan Bauer (@janbauer_) op  

Christiaan, de oudste zoon van Frans en Mariska, zag helaas zijn relatie sneuvelen. Hij zou volgens Frans te druk zijn met zijn studie. ‘Hij is heel serieus… Zo serieus dat de relatie met zijn vriendin ook over is. Chris is meer met leren bezig. Hij wil met goede cijfers slagen en daar moet veel voor wijken.’ Christiaan had sinds oktober 2018 een relatie met Lucia.

Ook interessant:

ZIEN: Jaap van Zweden bouwt miljoenenappartement

André’s geliefde gaat overal mee naartoe: Is Bridget soms jaloers?

Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’