×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans en Mariska Bauer tien jaar getrouwd

9.05.2018 -

Frans en Mariska Bauer vieren een heel bijzonder jubileum vandaag. De tortelduifjes zijn vandaag de dag namelijk precies tien jaar getrouwd!


'Vandaag tien jaar getrouwd met mijn Mariska! Het was een onvergetelijke dag, de tijd is voorbij gevlogen, het waren tien fantastische jaren samen, in voor- en tegenspoed. We delen de lach en de traan, hoop dat er nog heel wat mooie jaren mogen komen. Liefde voor eeuwig', schrijft Frans nog steeds stapelverliefd op zijn Instagram.

Ook Mariska staat stil bij deze bijzondere dag: 'Tien jaar getrouwd met de liefste, leukste, beste, grappigste, sterkste, vriendelijkste, attentste, romantische, knapste, gezelligste en soms onhandigste man van de hele wereld!'