×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer maakt overstap naar RTL

Frans Bauer maakt overstap naar RTL
16.04.2019 -

Frans Bauer stapt over naar RTL. De zanger heeft een contract getekend en start op 1 oktober. Dat heeft RTL dinsdag bekendgemaakt.


Frans, die de afgelopen jaren bij AVROTROS te zien was, gaat een muziekprogramma en een reisprogramma presenteren. De exacte invulling, titels en uitzenddata worden later bekendgemaakt. Ook de contractduur is nog niet onthuld.

De zanger deelde het nieuws zelf ook in een video op Instagram. In het clipje vertelt hij aan zijn gezin dat ze gaan verhuizen. ‘Ben dol blij!! Een nieuwe stap en uitdaging in mijn leven!! Ik ga ervoor!!!’, schrijft de vrolijke Frans erbij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Groot nieuws !!! Ik ga verhuizen!! Ben dol blij!! Een nieuwe stap en uitdaging in mijn leven!! Ik ga ervoor!!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

Ook Peter van der Vorst is opgelaten door de komst van de zanger. ‘Ik ben ongelooflijk blij dat Frans terugkeert bij de zender waar in 2003 zijn televisiesucces begon met De Bauers’, aldus de Directeur Content en Marketing van RTL. ‘Sindsdien is hij niet alleen meer de bekendste volkszanger van Nederland, maar heeft hij zich ook ontwikkeld tot een zeer veelzijdig presentator die dicht bij de kijker staat. Hij is authentiek, professioneel, een echte familyman en altijd optimistisch. Een perfecte match dus met RTL 4.’

Frans Bauer begon zijn tv-carrière met De Bauers bij RTL. De realitysoap won in 2004 de Gouden Televizier-Ring.

Foto: Reni van Maren