×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer in 5 Jaar Later

3.12.2014 -

Presentator Wilfred Genee en zanger Frans Bauer zijn in de kerstvakantie te zien in een nieuwe serie van het interviewprogramma 5 jaar later van Jeroen Pauw.


Wilfred Genee zit in de eerste aflevering op 23 december, Frans Bauer in de laatste op vrijdag 2 januari. Tussendoor zijn voormalig GroenLinks-leider Jolande Sap en PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch te zien. Ook profvoetballer Wesley Sneijder zit in het nieuwe seizoen.

Voor het programma voerde Jeroen Pauw vijf jaar geleden persoonlijke gesprekken met de bekende Nederlanders over hun toekomst. Al die tijd zijn deze interviews over verlangens, voorspellingen en ambities bewaard gebleven in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen.

Bij de start van het tv-seizoen noemde Pauw zijn interviewprogramma 5 jaar later intiem en warm. ''Scherp als het moet, leuk als het mag''. Het interview dat hij vorig seizoen had met PVV-Kamerlid Fleur Agema leverde Pauw de prijs voor het beste tv-interview op, de Sonja Barend Award.