Frans Bauer helpt met Sterrenfonds

Frans Bauer is zijn eigen stichting begonnen. Het Sterrenfonds richt zich op kinderen tot 16 jaar, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Dit kunnen kinderen zijn die in financiële armoede leven,een ernstige ziekte hebben, of waarvan de ouders niet goed voor ze kunnenzorgen. Het Sterrenfonds steunt goede doelen die juist die kinderen helpen doorwensen zo snel mogelijk werkelijkheid te laten worden.

Al vanaf het begin van zijn carrière zet Frans zich in voorverschillende goede doelen, zo was hij 3 jaar ambassadeur van Villa Pardoes.

Frans: “De tijd is nu aangebroken om met een stichtingte starten, waar ik zelf vanaf het begin bij betrokken ben. Een stichting diezich inzet voor anderen en die projecten, hoe klein of hoe groot ook,ondersteunt en helpt realiseren. Dit is mijn serieuze kant, ik wil dingen doendie een verschil maken.”

Frans is samen met andere bekende Nederlanders druk bezigmet fondswerving voor het Sterrenfonds. “Het Sterrenfonds is nu echtgeboren, ik beschouw dit dan ook als mijn vijfde zoon.”

Frans vertelde het nieuws vandaag tijdens de presentatie van zijn nieuwe cd Voor elke dag. Hij maakte ook gelijk even van de gelegenheid gebruik om te laten weten dat hij niet de nieuwe Topper wordt. “Ik ben niet gevraagd en heb er ook geen tijd voor.”