×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer gaat toch niet voor Amerikaanse droom: ‘Geintje’

Frans Bauer gaat toch niet voor Amerikaanse droom: ‘Geintje’
16.01.2020 -

Slecht nieuws voor fans die blij waren met de Engelstalige versie van Frans Bauers hit Heb Je Even Voor Mij. De zanger brengt, anders dan hij donderdagochtend zei, de single A Moment For Me niet uit. 'Hahahaha !! Jullie weten dat ik van een geintje houd', schrijft Frans donderdagavond op Instagram.


Frans zei aanvankelijk dat hij een internationale doorbraak ambieerde en dat met het Engelse lied een ‘langgekoesterde droom’ uitkwam. Nu vertelt de zanger dat het gaat om een reclame voor Peijnenburg. ‘In de commercial zien jullie dat ik optreed in Amerika en mijn nummer Heb Je Even Voor Mij in het Engels zing.’

Voorlopig houdt Frans het gewoon bij zijn moedertaal. ‘Natuurlijk droom ik ooit op te treden in Amerika maar voor nu houd ik het nog even bij Nederland en daarom heb ik ook geen nummer uitgebracht in het Engels.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hahahaha !! Jullie weten dat ik van een geintje houd. Voor iedereen die niet RTL Boulevard heeft gezien: Ik heb geen nummer opgenomen in het Engels, maar ik ben wel te zien in de allernieuwste commercial van Peijnenburg. Ik eet Peijnenburg al sinds ik klein ben en het staat altijd bij ons in de keukenkast. Daarom zei ik direct ja toen ze mij vroegen voor de campagne. In de commercial zien jullie dat ik optreed in Amerika en mijn nummer “ Heb je even voor mij” in het Engels zing. Natuurlijk droom ik ooit op te treden in Amerika maar voor nu houd ik het nog even bij Nederland en daarom heb ik ook geen nummer uitgebracht in het Engels. Veel plezier met het kijken naar de nieuwe commercial en droom allemaal net als ik van je grootste wens en ga allemaal naar je Happy Place !!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

Lees ook:

Rossana Kluivert stelt zoon boven huwelijk: ‘Als Patrick verkast, blijf ik bij Shane’

ZIEN: Alle vakantiefoto’s van Wendy en Erland op Curaçao

Groot verdriet voor Hans van Willigenburg