×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer bijna van zijn stokje

27.12.2017 -

Frans Bauer besluit in zijn nieuwste vlog waarin hij de provincie Limburg aandoet, een groot stuk te gaan wielrennen met zíjn Mariska. Een keuze waar de twee onderweg vast veel spijt van hebben gehad...


'Hoe lang is deze route eigenlijk?', vraagt Mariska buiten adem aan Frans. 'Geen idee maar ze zeggen dat die wielrenners er drie of vier minuten over doen. Nou jongens, de rapen zijn gaar', reageert een duidelijk oververhitte Frans.

Vervolgens gaat het, tot grote hilariteit van het stel zelf, van kwaad tot erger: 'Jongens, dit zijn geen grappen. We zijn nog geen vijfhonderd meter de berg omhoog en hebben al een pitstop. We hebben ook concurrentie gekregen zie ik', lacht de zanger wanneer ze worden ingehaald door een oudere dame op een normale fiets. 

Wanneer Mariska vervolgens ook nog eens half valt tijdens het opstappen op haar racefiets, is het gelach al helemaal niet meer te houden: 'Gezellig! Goed voor je relatie dit mensen. Quality time met Maris. Ik kom niet meer bij', zegt hij bulderend van het lachen.