Frank

Frank onthult: zó gingen eerste opnames met Rogier ná ruzie

Frank en Rogier leven nu zo’n zes maanden gescheiden van elkaar, maar de rust tussen de twee kemphanen is nog allesbehalve wedergekeerd. Onder streng toezicht van een RTL-baas gingen ze onlangs weer aan de slag met tv-opnamen.

Frank en Rogier hadden onlangs opnamen voor een nieuw programma van RTL, waar zij onderdeel van uitmaken. ‘Het was heel leuk’, vertelt Frank over deze dag. De sfeer met zijn ex op de set was niet ongemakkelijk: ‘Nee, want je moet het zo zien: ik ken Rogier al meer dan 17 jaar. Je kunt daardoor over bepaalde dingen heen stappen.’ Frank zat die dag in een rolstoel, omdat hij toen nog een gipsbeen had nadat hij ongelukkig ten val is gekomen. Terwijl hij er vrolijk pirouettes mee aan het draaien was op de parkeerplaats, stapte Rogier al hinkend de auto uit. ‘Hij bleek een liesbreuk te hebben! De lamme hielp dus de blinde die dag. Toch hebben we tijdens de opnamen wel gelachen’, aldus Frank. ‘Er was een baas van RTL bij om te controleren of het wel ging tussen ons. Hij was overtuigd nadat hij ons weer samen had gezien.’

Lees het hele verhaal, waarin Frank onder meer vertelt over hoe de band tussen hem en Rogier nu is, deze week in Weekend.