×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Masmeijer weer vrijgezel

Frank Masmeijer weer vrijgezel
7.02.2018 -

Frank Masmeijer is weer vrijgezel. De voormalig presentator is aan de kant geschoven door zijn ex-vriendin Jaimy van Lent.


De relatie liep vorige kerst al op de klippen en de reden liegt er niet om: 'Frank liegt alles bij elkaar. Hij is een narcist. Het is tijd dat hij het boetekleed aantrekt', zegt Jaimy in een gesprek met het AD. Daarnaast meldt ze dat ze een boekje open gaat doen wanneer de voormalig quizmaster geen excuses aan haar adres maakt.

Het stel was sinds vorig jaar samen, nadat hij liet weten dat het huwelijk met hem en zijn ex-vrouw Sandra voorgoed voorbij zou zijn. Een hele leuke relatie is het volgens Jaimy niet geweest: 'Hij heeft me respectloos behandeld. Hij heeft een kwade dronk en achter mijn rug om had hij contact met andere vrouwen. Zoiets doe je niet bij iemand die je altijd heeft gesteund'.

Frank zit in een roerige tijd momenteel. Vorig jaar werd bekend dat hij verdacht wordt van cocaïnehandel. Hij heeft in oktober acht jaar cel en een boete van 48.000 euro gekregen. Hij vecht zijn veroordeling aan in hoger beroep. In juni zal het Antwerpse hof van beroep zich over het omvangrijke drugsdossier buigen waarin ook Frank Masmeijer is vervolgd.