×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Masmeijer viert kerst thuis

13.12.2017 -

Frank Masmeijer (56) mag zijn hoger beroep in vrijheid afwachten. Hij werd eind oktober veroordeeld tot een celstraf van acht jaar. Maar de voormalig quizmaster viert kerst gewoon lekker thuis met zijn vriendin. 


De rechter in België achtte bewezen dat Masmeijer betrokken is geweest bij de drugssmokkel van 467 kilo cocaïne en wilde hem onmiddellijk achter de tralies. Maar hij wacht zijn hoger beroep in vrijheid af, wat er voor zorgt dat hij met kerst lekker thuis is.

De voormalig quizmaster stelt niet te gaan wachten op de uitspraak in zijn hoger beroep: 'Die uitspraak kan nog heel lang duren, dus ik ga nu gewoon aan de gang. Ik ben druk bezig met een aantal dingen die ik wil ondernemen. Concreet is er nog niets, maar ook televisiewerk sluit ik niet uit. Overigens kunnen we na het hoger beroep ook in cassatie. Er zijn argumenten in deze zaak die nergens op slaan. Blijkbaar kun je in dit land veroordeeld worden op vermoedens'.

Hij zal kerst gaan vieren met zijn vriendin Jaimy van Lent. Hij is nog steeds dolverliefd op de Amsterdamse met wie hij nu ruim zeven maanden samen is: 'Kerstmis vieren we gewoon thuis, hoor. Geen restaurant of zo hoor. Met vrienden, gezellig eten, drinken', aldus Frank in een gesprek met het AD.