×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Masmeijer spoorloos

17.02.2017 -

Frank Masmeijer is al een aantal dagen onvindbaar. Na afgelopen zondag is er niets meer van hem gehoord en is hij niet komen opdagen tijdens afspraken.


Frank zou voor zaken naar Monaco zijn en daarna werd het stil rond de van cocaïnesmokkel verdachte oud-presentator. Ook zijn vrouw Sandra heeft niets meer van hem gehoord en in zijn vriendenkring maakt men zich grote zorgen om Frank. ‘Dit is niets voor hem. Een paar dagen geen contact met hem krijgen, ondanks alle telefoons die hij heeft, is wel eerder voorgekomen. Maar na een paar dagen laat hij altijd wel weer van zich horen. Nu duurt het echter al een week! En niemand krijgt hem nog te pakken! Ik ben zo bang dat hem iets ergs overkomen is,’ vertelt één van hen in een landelijke ochtendkrant.