×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Masmeijer duikt op

17.02.2017 -

Hij zou al een aantal dagen onvindbaar zijn, maar Frank Masmeijer is weer terecht! En wat blijkt? De voormalig presentator zit gewoon in Nederland.


Dat vertelt hij in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Zij hebben de man te pakken gekregen en zijn stomverbaasd door zijn reactie. Frank weet namelijk helemaal niets van de ophef. 'Ik ben net wakker.' 

Als ze hem vertellen dat zelfs zijn vrouw niet zou weten waar hij uithangt volgens een Nederlandse krant, reageert hij: 'Die heb ik gisteren nog gesproken.' 

Volgens de berichten zou Frank in Monaco zijn voor zaken en zou sinds afgelopen zondag ieder spoor doodlopen. Maar de van cocaïnesmokkel verdachte oud-presentator zegt gewoon in Nederland te zijn en geen idee hebben waarom dit gezegd wordt.