×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Lammers wint Amerikaanse prijs

26.09.2017 -

De speelfilm 'Of ik gek ben' van regisseur Frank Lammers heeft een Amerikaanse prijs in de wacht gesleept. Het drama, over een jonge kunstenaar die in een tbs-kliniek belandt, werd op het 'Footcandle International Film Festival' in de staat North-Carolina uitgeroepen tot beste speelfilm.


Dat heeft producent IJswater Films dinsdag gemeld. Lammers kon vanwege andere verplichtingen de prijs niet zelf in ontvangst nemen, maar bedankte de jury en het publiek in een videoboodschap. Het is niet de eerste prijs die Lammers ontvangt voor zijn film; eerder werd het drama ook bekroond in India.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Mike Weerts, Monic Hendrickx, Fedja van Huêt, Cees Geel, Matteo van der Grijn en Tibor Lukács. 'Of ik gek ben' is in Nederland inmiddels op dvd en blu-ray verschenen. De film is naar verwachting komende winter te zien zijn bij de NPO.