‘Frank Evenblij ook naar Ziggo’

Frank Evenblij (36) gaat zo goed als zeker naar de nieuwe sportzender van Ziggo. De gesprekken tussen de presentator van onder andere Bureau Sport en het kabelbedrijf zouden in een vergevorderd stadium zijn.

Frank zal volgens ingewijden samen met Jack van Gelder wekelijks een sportprogramma gaan presenteren. Elke maandag zal het programma, recht tegenover Voetbal Inside van RTL7, uitgezonden worden.

Zelf wil de voormalig Jakhals het nieuws nog niet bevestigen, laat hij weten aan het AD. Wel meldt hij dat hij 'mogelijk reportages gaat maken voor Sport 1'. Over Ziggo kan hij nog niet veel zeggen. "Het lijkt me wel heel leuk. Voorlopig heb ik het druk met programma’s voor de VARA."

Het nieuwe Ziggo Sport is een samenwerking tussen de kabelaar en Sport 1, tegenwoordig allebei onderdeel van mediagigant Liberty Global. Het kanaal wordt nog dit jaar gelanceerd en is gratis te zien voor de ruim 4 miljoen Ziggo-abonnees. De zender brengt onder meer voetbal, Formule 1, golf, rugby en tennis, maar zet ook in op hockey, volleybal, basketbal en handbal.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen