×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank de Boer wint JFK-award

2.11.2013 -

Frank de Boer heeft de JFK's Greatest Man Award van 2013 gewonnen. De trainer van Ajax kreeg de award tijdens het JFK gala vanwege zijn unieke prestaties als coach van Ajax. Ook zijn oerdegelijke, stabiele uitstraling was voor de jury een reden om de oud-voetballer te kiezen.


De Boer, die astronaut André Kuipers opvolgt, is zeer verheugd met zijn uitverkiezing. "Ik vind het een buitengewoon grote eer. Ik probeer altijd mezelf te zijn en daaruit moeten mensen opmaken of ik de moeite waard ben. Ik ben dan ook erg trots dat ik ben verkozen boven alle andere mannen die een stempel hebben gedrukt op het afgelopen jaar", aldus de trainer, die Ajax drie keer op rij leidde naar de landstitel.
Op nummer twee en drie eindigden achtereenvolgens John de Mol en Armin van Buuren. Oud-winnaar Edwin van der Sar, bij Ajax een collega van Frank de Boer, noemt De Boer een zeer terechte winnaar. Onder anderen Winston Gerschtanowitz, Johnny de Mol, Barry Atsma en Sander van de Pavert waren aanwezig bij het evenement, dat gepresenteerd werd door Valerio Zeno.