×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank de Boer opnieuw heel snel ontslagen

11.09.2017 -

Ook het Engelse avontuur van Frank de Boer heeft niet lang geduurd. Al na 77 dagen is hij ontslagen bij het Engelse Crystal Palace. Eerder werd hij Italië al na 85 dagen aan de kant gezet bij Inter Milan.


Na diverse succesvolle seizoenen als trainer bij Ajax, wil het in het buitenland maar niet lukken als coach. Werd hij vorig seizoen al binnen 3 maanden ontslagen bij Inter, ook als trainer bij Crystal Palace in de Engelse Premier League was hij niet succesvol. Al na 77 dagen zit zijn werk er daar alweer op. Onder zijn leiding gingen alle vier de wedstrijden die het team speelde, verloren.

Crystal Palace heeft zelf nog niets bekend gemaakt, maar in de wandelgangen wordt al met stellige zekerheid verteld dat de 70-jarige Roy Hodgson, Engeland’s voormalige bondscoach, de opvolger voor Frank wordt. De familie De Boer kan dus weer richting Nederland.