×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Dane volgt Edwin Evers op

9.04.2018 -

Frank Dane wordt de nieuwe presentator van de ochtendshow op Radio 538. Hij volgt 'zijn held' Edwin Evers op, die onlangs bekendmaakte dat hij na 21 jaar stopt met Evers Staat Op.


Dane maakt nu nog dagelijks het lunchprogramma en de Frank En Vrijdag Show. Hij verving Evers al geregeld tijdens vakanties.

'Ik ben ontzettend vereerd en gelukkig dat er een radiodroom van mij uit mag komen', zegt Frank over het nieuws. 'Ik ben 538 en Talpa dankbaar voor deze ongelofelijke kans om mijn held Edwin op te volgen. Ik ga mijn stinkende best doen om de leukste ochtendshow van Nederland te maken op Radio 538. Maar eerst nog negen maanden genieten van Evers Staat Op'.