×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Frank Dane opvolger Edwin Evers’

26.03.2018 -

538 heeft een opvolger voor Edwin Evers, die eind dit jaar stop met zijn radioshow. Frank Dane, Evers' vaste vervanger tijdens vakanties, gaat de dagelijkse ochtendshow presenteren.


De opvolging van coryfee Evers zou achter de schermen al een tijd geleden geregeld zijn, maar 538 wacht volgens de ingewijden op een goed moment om het bekend te maken. De komende tijd wordt met Frank Dane gesproken over het al of niet aanblijven van de sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn en nieuwslezer Henk Blok. Dat hebben bronnen binnen de zender bevestigd aan een ochtendkrant.

Edwin Evers maakte vrijdag bekend eind dit jaar te stoppen met de ochtendshow. De dj 'kijkt uit naar een ander leven waarin ik hopelijk meer ruimte ga krijgen om me bezig te houden met het schrijven en het maken van muziek alvorens ik eventueel zou beginnen aan een nieuw radioavontuur'.