×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fox zegt sorry na vergelijking Clinton met herpes

Fox zegt sorry na vergelijking Clinton met herpes
23.11.2018 -

Zender Fox News heeft excuses aangeboden nadat de Democratische politica Hillary Clinton in de uitzending was vergeleken met de soa herpes. Clinton werd voor herpes uitgemaakt door een woordvoerster van de conservatieve denktank Turning Point USA.


In een gesprek over de e-mails die Hillary Clinton jaren geleden als minister van Buitenlandse Zaken verstuurde vanaf haar privé-server, merkte Anna Paulina op dat zij het vreemd vindt dat Clinton nog steeds aandacht krijgt van de media. 'Ze gaat maar niet weg, ze is als herpes', aldus Paulina.

Na deze opmerking vroeg presentator Rick Leventhal de woordvoerster van Turning Point USA om de studio te verlaten. Hij maakte vervolgens excuses voor de door haar gebezigde taal, melden diverse Amerikaanse media. 'Fox News deelt deze mening niet', aldus Leventhal.