×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fox verontschuldigt zich voor opgestoken middelvinger Robbie Williams

15.06.2018 -

De Amerikaanse televisiezender Fox heeft zich verontschuldigd voor de opgestoken middelvinger van zanger Robbie Williams. De Britse entertainer trad donderdag op tijdens de openingsceremonie van het WK voetbal in Moskou. Tijdens de uitvoering van Rock DJ stak Williams zijn middelvinger op voor de camera. Zijn obscene gebaar schokte de Amerikaanse kijkers en het conservatieve Fox zag zich genoodzaakt snel excuses te maken.


'De openingsceremonie van het FIFA-wereldkampioenschap 2018 was een nieuwswaardige gebeurtenis. De uitzending is door anderen geproduceerd en Fox heeft het live uitgezonden', zei een woordvoerder van Fox Sports. 'Omdat het live werd uitgezonden, wisten we niet wat er zou gebeuren tijdens Robbie Williams optreden en verontschuldigen we ons.'