×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foutje bedankt!

3.11.2014 -

Het programma Undercover in Nederland van Alberto Stegeman heeft een rectificatie op de website geplaatst. In de uitzending van 26 oktober werd de verkeerde man op beeld aangewezen als de pooier van een 16-jarig meisje dat in de prostitutie werkt.


"We hebben een man uit Rucphen in beeld gebracht die werkte in een pizzeria in het dorp Sint Willibrord en hebben ten onrechte gemeld dat het hier ging om de pooier van dit meisje. We betreuren dit ten zeerste", zo staat in de mededeling.

De programmamakers laten weten dat de juiste gegevens van het meisje en de vermoedelijke dader aan de politie zijn overgedragen. De vermoedelijke pooier is aangehouden en moet in januari voorkomen op verdenking van mensenhandel.