×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto/video: Prins George en prinses Charlotte genieten van kinderfeestje in Canada

30.09.2016 -

Prins George en prinses Charlotte waren gisteren eregasten bij een kinderfeestje in het Canadese Victoria. Samen met hun ouders William en Kate mochten ze feesten bij het huis van de vertegenwoordiger van de Britse monarchie in British Columbia, lieutenant governor Judith Guichon.


Daar mochten de twee kinderen bijvoorbeeld op paardjes rijden. Maar de paardjes waren lang niet zo interessant als de ballonnen, die vooral de aandacht trokken van George en Charlotte. Charlotte genoot ook van de dieren op het feestje. 

Op het feestje waren ook de kinderen van Canadese militairen aanwezig. 

Het prinsje en prinsesje zijn mee met hun ouders op bezoek in Canada. 

 

What a great morning – thanks so much for all the wonderful comments #RoyalVisitCanada Image © PA

Een foto die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

 

Princess Charlotte meets Smores the bunny at a children's party for military families held at Government House #RoyalVisitCanada

Een foto die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

 

Prince George plays with bubbles at a children's party held at Government House in Victoria this morning #RoyalVisitCanada Image © PA

Een foto die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op