Foto’s: Reinout en Daniëlle Oerlemans moeten afscheid nemen van twee overleden geliefden

Het is een trieste dag voor Reinout en Daniëlle Oerlemans. Op deze dag moeten ze afscheid nemen van twee van hun geliefden. Zowel een tante van Reinout als een vriend van het stel is overleden.

Vanmorgen deelde Daniëlle een video van Erik. 'We hebben een geweldige, kleine man verloren met een enorm hart. We delen 10 geweldige jaren. Rust in vrede Erik. Bedankt voor alles, we zullen je missen', schrijft ze bij de video. In de video is hun vriend Erik vooral te zien met de kinderen van Reinout en Daniëlle. 

Maar het verdriet houdt daar nog niet op. Ze moeten ook vaarwel zeggen tegen de tante van Reinout. 'Vandaag moeten we ook afscheid nemen van tante Aya. Je was een geweldig mens met een warme en unieke persoonlijkheid. Je liet veel mensen zien wat belangrijk is in het leven en je leefde dat van jou op een respectvolle manier. Je was en zal altijd een groot voorbeeld zijn voor mensen. Reinout was jouw favoriet en jij die van hem. We zullen je missen lieve Aya. Rust in vrede.' Een heftige dag voor de familie Oerlemans dus. 

 

We lost a great little man with an enormous big heart. We shared 10 wonderful years together. RIP Erik Thank you for everything, we will miss you!

Een video die is geplaatst door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op