×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto’s: Een vrolijke Meghan voor het eerst gespot in Canada

Foto’s: Een vrolijke Meghan voor het eerst gespot in Canada
15.01.2020 -

Voor het eerst sinds prins Harry en zijn vrouw Meghan vorige week kenbaar maakten dat ze een stap terug willen doen binnen de Britse koninklijke familie heeft Meghan zich weer in het openbaar laten zien. Dat gebeurde in het Canadese Vancouver, waar de hertogin van Sussex een bezoek bracht aan Downtown Eastside Women's Centre.


Meghan werd vastgelegd door fotografen toen ze dik ingepakt de kou in stapte. De hertogin bezocht even later het opvangcentrum voor vrouwen. De organisatie postte zelf een foto op Facebook waarop Meghan poseert met een groep van acht vrouwen. “Kijk eens wie wij vandaag op de thee hadden”, staat erbij.

De hertogin van Sussex verblijft al enige tijd in Canada, samen met haar zoon Archie. Prins Harry zit nog in Engeland waar hij maandag familieberaad had met koningin Elizabeth, vader prins Charles en zijn broer prins William. Die lieten na afloop van het gesprek weten achter het besluit van de Sussexes te staan.

Ook interessant:

Chantal Janzen na uitstrijkje: ‘Er zijn onrustige cellen gevonden’

Margarita’s vriendschappelijke scheiding: prinses gaat alleen verder

Olcay Gulsen over turbulent jaar: ‘Ik heb wel wat traantjes gelaten’