×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto’s actrice Asia Argento met 17-jarige duiken op

22.08.2018 -

Er is steeds meer bewijs dat de Italiaanse actrice Asia Argento in 2013 de destijds zeventienjarige acteur Jimmy Bennet heeft misbruikt. Nadat The New York Times eerder deze week al onthulde dat Argento de jonge acteur onlangs 380.000 dollar heeft betaald om het misbruik binnenskamers te houden, is er nu een foto opgedoken waarop duidelijk is te zien dat twee naast elkaar in bed liggen.


Argento is een van de aanjagers van de #MeToo-beweging en beschuldigde filmproducer Harvey Weinstein van verkrachting. De actrice zegt nu dat Bennett onverwacht bij haar aanklopte na de eerste #MeToo-onthullingen. Ze stelde dat de jonge acteur destijds kampte met 'ernstige financiële problemen' en om een exorbitant geldbedrag vroeg.

Volgens Argento besloot haar partner, de inmiddels overleden kok Anthony Bourdain, het geld over te maken om 'negatieve publiciteit' te vermijden. Ze benadrukt in een verklaring 'nooit enige seksuele relatie met Bennett' te hebben gehad.