Foto’s: Weekend bezoekt de Bauers

Vrijdag werd de vierde zoon van Frans en Mariska Bauer geboren. Onze fotograaf ging op bezoek en maakte een mooie reportage. Ook vertelde Frans over de bevalling...

“Ik ben de hele bevalling aan Mariska’s zijde gebleven. Het is allemaal heel erg vlot verlopen. Ik zat erbij, ik keek ernaar en floep: daar was het kindje, haha. Het is deze keer echt héél erg snel gegaan. We zijn vrijdagochtend naar het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal gegaan. De weeën begonnen die dag omstreeks 9 uur en ’s middags precies om 12.29 uur was de baby er al. Hij woog 3320 gram. Hij heet trouwens voluit Gerardus Johannes Maria, maar draagt de roepnaam Lucas.”

Frans vervolgt: “Onze kinderen hebben de naam van hun broertje gekozen. Ze hadden van tevoren twee namen bedacht, voor beide geslachten één. Jan, de middelste, kwam tenslotte met de mooiste jongensnaam: Lucas. Daar stond ons hele gezin meteen achter.”

Mariska mocht aan het eind van de dag alweer naar huis met de jongste spruit.  “Ik ben zo trots op Maris, want zij doet tenslotte het zware werk. Héérlijk toch, weer zo’n klein knulletje. We wisten echt van niets, wilden het geslacht absoluut niet eerder weten, want dat moest een verrassing blijven. En nu woont Maris dus samen met vijf mannen, ze zal het zwaar krijgen, haha.”

Lees meer in de Weekend van deze week, die vanaf woensdag in de winkels ligt.