×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto: Prinses Beatrix viert 82ste verjaardag

Foto: Prinses Beatrix viert 82ste verjaardag
31.01.2020 -

Prinses Beatrix viert vandaag haar 82ste verjaardag. Op de sociale media van het Koninklijk Huis stromen de felicitaties voor de voormalige koningin binnen.


Op Facebook staat een foto van de jarige Beatrix met haar labrador Asher in de deurpost van kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche, de plek waar Beatrix sinds 2014 woont. Op Twitter en op de website van het Koninklijk Huis staat een portret van de prinses die van 1980 tot 2013 koningin was.

De foto’s zijn niet nieuw, ze zijn gemaakt ter gelegenheid van haar tachtigste verjaardag in 2018. Het Koninklijk Paleis Amsterdam koos voor een foto van een jonge Beatrix. Samen met haar vader prins Bernhard werd ze gefotografeerd op haar 18e verjaardag in het paleis.

Prinses Beatrix is nog immer actief. Onlangs nog bezocht ze met prinses Margarita Jumping Amsterdam en eerder dit jaar was ze bij de nieuwjaarsontvangsten. In december bezocht ze de Caribische eilanden Saba en Sint-Eustatius. Het bezoek aan de twee bovenwindse eilanden stond onder meer in het teken van natuurbehoud.

Komende maand gaat Beatrix weer naar Lech op wintersportvakantie met haar familie. Op dinsdag 25 februari is daar de jaarlijkse fotosessie, samen met koning Willem-Alexander, koningin Máxima, de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen Eloise, Claus-Casimir en Leonore.

Lees ook:

Rick Engelkes’ zorgen om zijn vader

BABYFOTO: Dochtertje voor Amanda Beekman!

Monique Westenberg: ‘Ik mis jou verschrikkelijk’