×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto: Oudste zoon zorgt voor Lieke van Lexmond tijdens kraamtijd

7.04.2017 -

Lieke van Lexmond wordt goed verwend door haar oudste zoontje Vik. Het twee jaar oude ventje brengt zijn moeder, die vorig weekend is bevallen van haar tweede kind, ontbijt.


Lieke deelde eerst een foto van de voetjes van de pasgeboren Zef. 'Intens geluk', schreef ze daarbij. Daarna volgde een kiekje van haar ontbijt. 'En m'n andere zoon die dan heel druk is met ontbijt maken voor mama en dan dit komt brengen! De allerliefste…'

De presentatrice en haar echtgenoot Bas van Veggel zijn nu de trotse ouders van twee zoontjes. Vik werd in september 2014 geboren en Zef kwam in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag ter wereld, op de uitgerekende datum. 

 

Intens geluk. #Zef #stapelverliefd! #

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op