×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto: Is Cheryl Cole dan toch zwanger van One Direction-lid Liam Payne?

30.11.2016 -

Er wordt al weken over gespeculeerd dat Cheryl Cole zwanger zou zijn van One Direction-lid Liam Payne. Nu zijn er eindelijk foto's gepubliceerd waar het er toch sterk op lijkt dat de geruchten waar zijn.


De foto's komen van TMZ. De zangeres kon dinsdag haar zwangere buik niet meer verhullen toen ze samen met Liam naar een kerstconcert ging in Londen. 

Al langer doen geruchten de ronde over een zwangerschap, maar zowel Liam als Cheryl wilde de komst van een baby nog niet bevestigen. Wel hintte het ex-lid van boyband One Direction op social media op een mogelijke zwangerschap. De songtekst van een nieuw nummer zou volgens Britse media duidelijk bewijs zijn dat Cheryl zwanger is.