×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Forest Whitaker gaat scheiden

Forest Whitaker gaat scheiden
28.12.2018 -

Het jaar 2018 eindigt voor Forest Whitaker en zijn vrouw Keisha Nash niet bepaald vrolijk. Na 22 jaar huwelijk heeft Whitaker een scheiding van Keisha aangevraagd, wegens 'onoverbrugbare verschillen'.


Het medium The Blast zegt documenten in handen te hebben gekregen waaruit blijkt dat de acteur een punt zet achter zijn huwelijk. Whitaker zou geen verdere financiële steun aan zijn vrouw willen geven en zegt ook dat beide partijen moeten opdraaien voor hun eigen juridische kosten. Over de exacte reden van hun scheiding wordt niet gerept.

Forest en Keisha ontmoetten elkaar in 1994 op de set van de film Blown Away, toen ze geliefden speelden. Twee jaar later trouwden ze in Montego Bay, Jamaica. Het paar heeft twee dochters en beiden hebben ook nog een kind uit eerdere relaties.