×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fockeline Ouwerkerk weer in verwachting

Fockeline Ouwerkerk weer in verwachting
11.12.2019 -

Fockeline Ouwerkerk is weer zwanger. De 38-jarige ster uit series als Moordvrouw, Nieuwe buren en Dit Zijn Wij verwacht haar tweede kind in het voorjaar.


‘Ik heb de ergste fase overleefd. Het was even pittig, maar nu gaat het allemaal goed”, laat Fockeline aan BuzzE weten. De laatste opnameweken van Dit Zijn Wij had ze regelmatig last van misselijkheid. ‘Maar het was heel vreemd hoe je dat kan ‘uitzetten’ als je voor de camera staat. Je speelt dan bijvoorbeeld een bejaarde Anna, die kan niet zwanger of misselijk zijn; mentaal werkt dat best goed. Je draait de knop in een keer om.’

In de serie Dit Zijn Wij speelt zij een vrouw over de tijdspanne van bijna een halve eeuw. De vierde aflevering van de Nederlandse remake van de Amerikaanse megahit This Is Us wordt donderdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Ouwerkerk kreeg haar eerste kind, Joe, in september 2018. Ze heeft al jaren een relatie met grafisch ontwerper Joeri Wetters.