Sander Lantinga

Flinke domper voor Sander Lantinga: ‘Knap staaltje oliedommigheid’

Sander Lantinga heeft maandagochtend zijn pink en zijn ringvinger gebroken. Dit gebeurde doordat hij geïrriteerd en boos met zijn rechterhand tegen de muur van de slaapkamer sloeg. Dat vertelde de dj maandag in zijn programma op Radio 538. Hij spreekt zelf van een “knap staaltje oliedommigheid”.

Lantinga was al geïrriteerd omdat hij wat dingen niet kon vinden tijdens de ochtendroutine van zijn gezin. Daarna struikelde hij over het snoertje van zijn nachtlampje waarna een kop koffie over het net verschoonde bed, een stapel boeken en het stopcontact ging. “Dan knap ik effetjes en deed ik bam, godver!” aldus de dj. “En de muur heeft gewonnen.”

Doorbijten

Hij zegt dat hij zo’n bui eens per jaar heeft. “Volgens mijn dokter gaan vrouwen dan met dingen gooien, mannen moeten even een klappie geven”, stelt hij. Lantinga kan nu vier weken zijn hand niet gebruiken. “Dat wordt vier weken doorbijten”, constateerde zijn co-host Coen Swijnenberg. “En dan hebben we het nog niet eens over aftrekken gehad”, voegde zijn gewonde collega daaraan toe.