Rachel Hazes

Flinke domper voor Rachel Hazes

Rachel Hazes stond onlangs in de rechtszaal tegenover voormalig hartsvriendin Marieke van Beek: ze eiste 30.650 euro van Marieke, maar volgens de rechter heeft ze geen recht op het geld.

De vrouwen hebben ruzie over de huur van de woning die Rachel ooit kocht voor Marieke: volgens Rachel was Marieke haar elke maand 1450 euro verschuldigd, maar betaalde zij vier jaar lang slechts 800 euro. Ook zou Marieke een jaar geen huur hebben betaald.

Tevreden

Advocaat Bernard Tomlow, die Marieke Van Beek bijstaat in de zaak, laat aan Shownieuws weten tevreden te zijn met de uitspraak. Maar Rachel laat het er niet bij zitten. “Een kort geding is een snelle, maar tegelijkertijd nogal vluchtige rechtsgang. Dit brengt beperkingen met zich mee zeker bij zaken waarbij sprake is van een gecompliceerde voorgeschiedenis. De voorzieningenrechter achtte deze kort geding procedure te gecompliceerd om een oordeel te geven over de gestelde betalingsachterstanden. Rachel Hazes zal in hoger beroep gaan of een bodemprocedure starten, om in ieder geval op dit punt een heldere uitspraak te verkrijgen.”

LEES OOK:

DÍT IS DE NIEUWE LIEFDE VAN BOERIN ANNEMIEK

ANDRÉ KUIPERS OVER KEERZIJDE ROEM: ‘ER ZITTEN GEKKIES TUSSEN MIJN FANS’

‘VROUW MANUEL VENDERBOS MAANDEN THUIS WEG’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen