×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fiona Hering weg bij RTL Boulevard

19.09.2017 -

Fiona Hering vertrekt als deskundige bij RTL Boulevard. De mode-journaliste was vanaf het eerste begin in 2001 betrokken bij het programma, en kreeg regelmatig de lachers op haar hand omdat ze zo snel praatte. Fiona zou het na 16 jaar, nu een mooi moment vinden om afscheid te nemen.


Fiona zou volgens insiders in de modewereld moeite hebben met de huidige opzet van RTL Boulevard. 'Ze heeft zich, sinds de vernieuwing, en met de komst van al die nieuwe gezichten nooit meer écht thuisgevoeld in de studio,' vertelt een vriendin van de journaliste aan Weekend.

Fiona begon in 2001 samen met o.a. Irene van der Laar als deskundige op het gebied van lifestyle. Samen met John van den Heuvel en Peter van der Vorst was Fiona als enige over vanaf het prille begin. John is nog steeds verbonden aan het programma als misdaadjournalist, en Peter, die begon als koningshuisdeskundige, is tegenwoordig één van de vaste presentatoren.