×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Financiële tegenvaller voor Estelle Cruijff

Financiële tegenvaller voor Estelle Cruijff
7.05.2019 -

Estelle Cruijff moet een gat in de lucht hebben gesprongen toen zij onlangs van een duur automerk een gesponsorde auto kreeg. Trots als een pauw rijdt de blondine sinds een paar weken in haar glimmende, rode trots door de dure winkelstraten van Amsterdam-Zuid.


Estelle is bepaald geen uitzondering. Veel bekende Nederlanders rijden rond in gratis auto’s waar zij voor in ruil een paar keer per jaar moeten komen opdraven op evenementen van het bewuste automerk. Wat echter niet iedereen zich realiseert, is dat de bijtelling wél gewoon afgerekend dient te worden. Volgens insiders zou Estelle zich dan ook een hoedje zijn geschrokken van de maandelijkse kosten die haar ’gratis’ auto op die manier met zich meebrengt. Als de blauwe envelop met daarin de rekening binnenkort weer op de mat valt, zal Estelle vast met weemoed terugdenken aan de tijd dat zij zich nog verplaatste in haar veel kleinere én goedkopere zwarte bolide.

Foto: Reni van Maren